Sitrusbruleen hedelmäinen salaisuus löytyy vuoan pohjalta.
Maailman raikkain sitrusbrule
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Kuori hedelmät ja leikkaa pieniksi paloiksi. Levitä palat voideltujen annosvuokien pohjalle. Halkaise vaniljatanko ja kaiverra siemenet lusikalla. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kevyesti yhteen.
- Kiehauta kerma, maito, vaniljatanko ja -tangon sisus. Ota tanko pois seoksesta. Sekoita kuuma kerma-maitoseos varovasti koko ajan vatkaten keltuaisvaahtoon. Kaada seos hedelmäpalojen päälle vuokiin.
- Laita syvälle uunipellille vettä ja nosta astiat vesihauteeseen. Kypsennä uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Jäähdytä ja anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia. Ennen tarjoamista ripottele pinnalle fariinisokeria ja ruskista jälkiruuat grillivastusten alla.
Vinkki! Pinnat voi ruskistaa myös puhalluslampulla.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.