
Liotetut mantelit tekevät mangoherkusta suloisen samettisen.
Mangomantelimousse
Ainekset
Työvaiheet
- Mittaa mantelit kulhoon ja kaada päälle vettä reilusti niin, että mantelit peittyvät. Anna liota jääkaapissa 2–6 tuntia. Ota mangokuutiot jääkaappiin sulamaan.
- Kaada manteleista vesi ja kumoa mantelit tehosekoittimen kulhoon. Pese ja raasta limetin kuori. Lisää tehosekoittimeen mangokuutiot, vaniljakastike, hunaja ja limetinkuoriraaste.
- Pyöräytä mangomassa tasaiseksi ja annostele jälkiruokamaljoihin. Koristele annokset paahdetuilla manteleilla. Tarjoile heti.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.