Mansikkajäädyke
Ainekset
Työvaiheet
-
Vatkaa sokeri ja munankeltuaiset vaahdoksi.
-
Vaahdota kerma erillisessä astiassa.
-
Pilko mansikat hakkurilla pieniksi. Voit asettaa hakkurin laakealle lautaselle, jotta saat kaiken nesteen talteen.
-
Yhdistä ainekset ja mansikoista valunut mehu. Lisää halutessasi loraus konjakkia.
-
Kaada jäädykemassa pakastimen kestävään astiaan. Jäädytä pakastimessa seuraavaan päivään.
-
Kasta jäädykeastia kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluvadille. Koristele mansikanlehdillä ja tuoreilla marjoilla.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.