Marjalikööri ja suklaa sointuvat hyvin yhteen!
Mustaherukkatryffelit
Ainekset
Työvaiheet
Mittaa likööri ja kuohukerma kattilaan ja kiehauta. Nosta kattila liedeltä ja lisää rouhittu suklaa. Sekoita hieman, kunnes suklaa on sulanut. Anna tryffeliseoksen jähmettyä huoneenlämmössä 4-6 tuntia.
Ota ruokalusikallinen massaa ja pyörittele palloiksi. Pyörittele pallot mustaherukkajauhe-kaakaojauhe-seoksessa. Anna kuivahtaa huoneenlämmössä. Tryffelit säilyvät huoneenlämmössä noin viikon.
Vinkki! Mustaherukkajauhetta saa mm. tavarataloista, luontaistuotekaupoista, kauppahalleista ja nettikaupoista.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.