
Kerrostele voissa ja fariinisokerissa paistettua ananasta ja ihanan hapanta jugurttivaahtoa.
Paistettua ananasta ja jugurttikermaa
Ainekset
Työvaiheet
- Vaahdota kerma. Lisää heti sitruunamehu, sillä se nopeuttaa vaahtoutumista. Lisää lopussa sokeria maun mukaan. Sekoita jugurtti kermavaahtoon. Säilytä jääkaapissa.
- Kuori puolikas ananas, leikkaa se renkaiksi ja puolita renkaat.
- Sulata pannulla voi ja fariinisokeri. Mausta vaniljasokerilla. Paista ananasta voi-sokeriseoksessa, kunnes se on saanut hieman väriä ja lämmennyt. Tarjoa heti jugurttikerman kanssa.
- Voit tehdä herkun myös säilykeananaksesta tai muusta hedelmästä.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.