
Kesä on persikoiden parasta aikaa. Kun paistat ne nopeasti voissa ja tarjoilet hunajan ja kermavaahdon kanssa, on edessäsi vikkelästi vähän villimpi jälkiruoka. Paistetut persikat toimivat myös tortun täytteenä!
Paistetut persikat
Ainekset
Työvaiheet
- Halkaise persikat ja poista kivet.
- Sulata pannulla voita. Lisää sokerit ja mausteet sekaan. Sekoita, kunnes aineet ovat sulaneet yhteen. Paista persikoita maustevoissa välillä käännellen, kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet väriä ja makua.
- Tällä välin vaahdota kerma. Mausta sokerilla, sitruunamehulla ja kanelilla. Nosta persikat lautasille. Valuta päälle hieman hunajaa.
- Tarjoa lämpiminä kanelikerman kanssa.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.