Voit valmistaa pashan pakkaseen viikkoa ennen tarjoilua. Muista ottaa pasha sulamaan puoli tuntia ennen tarjoilua.
Pashajäädyke ja hedelmäkastike
Ainekset
Työvaiheet
Valuta rahkaa siivilässä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia. Vaahdota smetana kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kuohukerma sokereiden kanssa. Sekoita kaikki aineet yhteen ja kaada seos pashamuottiin, kahvinsuodattimeen suodatinpussiin tai jäädykevuokaan.
Anna pashan jäätyä pakastimessa. Voit valmistaa jälkiruuan vaikka viikkoa ennen, mutta muista ottaa se sulamaan puoli tuntia ennen tarjoilua.
Tee hedelmäkastike. Kaada purkin sisältö kulhoon ja soseuta hedelmät sekä liemi sosemaiseksi kastikkeeksi. Voit jättää osan hedelmäpaloista kokonaisiksi. Myös viinirypäleet maistuvat hedelmäkastikkeen kanssa.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.