Raakasuklaan aineksia myyvät luontaistuotekaupat ja hyvin varustetut marketit.
Raakasuklaakonvehdit
Ainekset
Työvaiheet
Kuumenna kattilassa vettä. Aseta kattilan päälle kulho, jossa on raastettu kaakaovoi ja kylmäpuristettu kookosöljy. Kuumenna hiljalleen, kunnes aineet ovat sulaneet nestemäiseksi. Nosta kulho työpöydälle.
Lisää loput aineet paitsi marjat ja sekoita voimakkaasti, kunnes suklaamassa on tasaista. Laita suklaamuottien pohjalle marjoja tai murskattuja pähkinöitä. Jos haluat makua suolasta tai vaniljasta, sekoita ne suklaamassaan.
Kaada suklaata suklaamuotteihin, jääpalamuotteihin tai lautaselle. Anna jähmettyä pakastimessa reilut puoli tuntia tai kunnes konvehdit ovat jähmettyneet mutta eivät kokonaan jäätyneet. Irrota suklaat muotista ja säilytä jääkaapissa.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.