Perinteinen pannacotta uudistuu raparperilla ja jugurtilla.
Raparperipannacotta
Ainekset
Työvaiheet
Aloita tekemällä raparperisekoitus. Pilko raparperit ja mittaa ne sekä sokeri ja vesi kattilaan. Anna kiehua noin viisi minuuttia. Sekoita sauvasekoittimella ja anna jäähtyä.
Kiehauta kuohukerma, hyytelösokeri, kardemumma ja halkaistusta vaniljatangosta irrotetut siemenet. Ota liedeltä lämpö pois ja anna seoksen vetäytyä viisi minuuttia.
Sekoita sitten jugurtti raparperiseokseen. Kaada tarjoilulaseihin ja laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi ennen tarjoilua.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.