Lusikoi suklaamassa kananmunankuoren sisälle.
Suklaamousse
Ainekset
Työvaiheet
Murra suklaa kuumuutta kestävään kulhoon. Aseta se höyryävää vettä sisältävän kattilan päälle. Sulata suklaa hitaasti. Voit myös sulattaa suklaan mikroaaltouunissa paketin ohjeiden mukaisesti.
Lisää sulan suklaan joukkoon nokare voita. Anna massan jäähtyä pari minuuttia.
Riko huoneenlämpöiset kananmunat varovasti kärjestä. Valuta erilleen valkuaiset ja lisää keltuaiset yksitellen suklaaseokseen. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää valkuaisvaahto varovasti sekoittaen suklaaseen.
Vinkki!
Kananmunankuorista saat hauskat annosmaljat. Huuhtele ja kuivaa kuoret varovasti. Lusikoi jälkiruoka kuorien sisään. Lopun massan voit kaapia tarjoilukulhoon. Anna jälkiruuan odottaa jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.