Kun haluat herkutella supermakealla, kokeile suklaalla kuorrutettua vaahtokarkkipannua, jossa vaahtokarkkisulaa dippaillaan kekseillä.
Vaahtokarkkipannu
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Laita vaahtokarkit täysvalurautaiseen blinipannuun. Rouhi suklaa leikkuulaudan päällä veitsellä leikaten ja ripottele vaahtokarkkien pinnalle.
- Paahda pannua uuniin ylätasossa noin 7 minuuttia, kunnes vaahtokarkit ovat kauniin ruskeita. Tarkkaile pannun väriä paahtamisen aikana, vaahtokarkit palavat herkästi.
- Sulata paahtamisen aikana loppu suklaa pienessä kulhossa mikrossa jaksoittain, välillä sekoitellen. Nosta pannu uunista, kaada suklaasula päälle ja työnnä pannun reunoille keksejä. Loput keksit voit laittaa tarjolle erilliseen astiaan dippailua varten.
- Nauti vaahtokarkit lämpiminä pannusta kekseillä kaapien.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.