Anjovis-perunamunakas

admin on lisännyt 861 reseptiä
Suvi Rüster Kuva Nico Backström

Munakas on puolessa tunnissa valmis!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5
Helppo

Anjovis-perunamunakas

Ainesosat

Vaiheet

Sekoita munat, maito, suola ja tilli kulhossa. Kuori ja viipaloi keitetyt perunat. Lado perunaviipaleet voidellun uunivuoan (noin 20 cm x 30 cm) pohjalle. Ripottele päälle juustoraastetta. Kaada päälle munamaito.

Asettele anjovisfileet tasaisesti vuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes munakasmassa on hyytynyt. Tarjoile raikkaan kirsikkatomaattisalaatin kanssa.

Vinkki! Anjovisfileet voi korvata tonnikalalla tai kylmäsavulohipaloilla.