
Kuumenna paistinpannu todella kuumaksi, jotta nuudelit ja kasvikset paistuvat rapeiksi eivätkä lötkisty. Lisää potkua annokseen saat sriracha-chilikastikkeella.
Pad thai
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata katkaravut. Purista niistä neste. Viipaloi kaali. Kuori ja leikkaa porkkanat tikuiksi. Hienonna valkosipuli, chili ilman siemeniä, kevät- tai ruohosipuli ja pähkinät.
- Murra nuudelit muutamaan palaan kulhoon. Kaada kuumaa vettä päälle ja anna pehmetä kaksi minuuttia. Valuta nuudelit, huuhtele kylmällä vedellä ja jätä siivilään valumaan.
- Sekoita kastikkeen ainekset.
- Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Lisää ravut, kaali, porkkana, valkosipuli ja chili. Sekoittele pari minuuttia, kunnes ravut ovat melkein kypsiä.
- Kokoa kasvikset pannun laidalle ja riko kananmuna toiseen laitaan. Sekoita muna kokkeliksi ja sitten kasviksiin.
- Lisää nuudelit. Sekoita joukkoon 2/3 kastikkeesta.
- Koristele annokset kevät- tai ruohosipulilla, pähkinöillä ja limetinlohkoilla. Pirskota päälle loput kastikkeesta.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/