
Inkivääri antaa potkua lohi-avokadotartarille. Tee tartar etukäteen, jotta maut ehtivät tasaantua.
Lohi-avokadotartar
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa lohifile pieniksi kuutioiksi. Halkaise limetit ja purista mehu kulhoon. Halkaise avokadot. Poista kivet ja kuori ja leikkaa avokadot pieniksi kuutioiksi. Laita kuutiot limettimehuun, jotta ne eivät tummu ja saavat makua.
- Kuori ja silppua sipuli mahdollisimman hienoksi hakkelukseksi. Silppua aurinkokuivatut tomaatit pieneksi saksilla. Silppua korianteri. Sekoita kaikki tartar-ainekset yhteen. Laita kelmu päälle ja anna makujen tasaantua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
- Paahda leipää ja levitä jäähtyneelle leivälle tuorejuustoa. Levitä tartar juuston päälle ja leikkaa leivät kolmioiksi.