Yhdysvaltain Charlestonissa katkaravut säilötään kirpeään mausteöljyyn. Maukas ja kaunis säilyke kelpaa nostaa pöytään sellaisenaan.
Charlestonin katkaravut
Ainekset
Työvaiheet
- Lämmitä uuni 180 asteeseen.
- Sulata pakastekatkaravut siivilässä kylmän veden alla. Jos käytät raakoja katkarapuja, keitä niitä vedessä pari minuuttia.
- Kuori ja viipaloi valkosipulit ja sipulit. Leikkaa sitruunat ja limet ohuiksi siivuiksi. Hienonna persilja.
- Kasaa ravut, sipulit, valkosipulit, sitrukset ja laakerinlehdet kerroksittain reilun kokoiseen lasitölkkiin.
- Yhdistä kulhossa öljy, etikka, kaprikset liemineen sekä mausteet. Kaada mausteöljy katkarapujen päälle. Anna maustua yön yli.
En ymmärrä. Mitä sinne uuniin laitetaan?
Sama. Muuten kuulosti hyvältä.