Uunilohi ja fenkoli-kaali-appelsiiniraaste

Jenni - Kodin Kuvalehti on lisännyt 681 reseptiä
Resepti Riikka Kaila Kuva Panu Pälviä

Fenkolinen kaali-appelsiiniraaste pärjää hyvin yksinkin, mutta paahdettu lohi tekee siitä kokonaisen aterian.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
Helppo

Uunilohi ja fenkoli-kaali-appelsiiniraaste

Ainesosat

Vaiheet

  1. Paloittele lohi kuuteen annospalaan. Nosta fileepalat vuokaan. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Valuta päälle hunajaa ja ripottele fenkolinsiemenet.
  2. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  3. Poista fenkolista kovat varret ja höylää se ohuiksi lastuiksi juustohöylällä. Höylää myös punakaali ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä. Kuutioi kurkku. Kuori ja viipaloi appelsiinit.
  4. Sekoita raasteen ainekset kulhossa.
  5. Sekoita öljystä, etikasta, hunajasta ja suolasta kastike. Sekoita kastike raasteen joukkoon.
  6. Kaada raaste tarjoiluvadille ja nostele lohipalat päälle.
  7. Koristele tillinoksilla.