Cape malay on kotoisin Etelä-Afrikasta. Pannulla paistettu vaalea kala maistuu mahtavalta curry-kurkumaliemessä.
Cape malay -pikkelikala
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa kalafileet viiden sentin paloiksi. Jauhota palat kevyesti. Kuumenna öljy pannulla ja paista kalapalat rapeiksi. Laita paistetut palat laakeaan lasiastiaan.
- Kuori valkosipulit ja sipulit. Pilko ohuiksi siivuiksi.
- Yhdistä kaikki liemen ainekset kattilassa. Keitä viisi minuuttia niin, että sipulit hieman pehmenevät.
- Kaada liemi kalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään yön yli tai parikin päivää. Cape malay säilyy jääkaapissa noin viikon.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/