Avokado-lohisalaatti

admin on lisännyt 861 reseptiä
Resepti Sanna Kekäläinen Kuva Sanna Peurakoski

Salaattiin voit käyttää rucolaa, mitsunaa tai herneenversoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
Helppo

Avokado-lohisalaatti

Ainesosat

Vaiheet

  1. Tee ensin kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
  2. Kuori parsat kevyesti ja poista niistä kovat päät. Keitä parsat napakan kypsiksi suolalla maustetussa vedessä (6-8 minuuttia). Leikkaa ne halutessasi pienemmiksi paloiksi.
  3. Kuori ja viipaloi avokado. Pirskota paloille sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Laita pestyt salaatinlehdet tarjoiluvadille. Kaada päälle kastike ja sekoita hyvin. Asettele parsat, avokado ja lohiviipaleet salaattipedille.
     

Vinkki! Voit käyttää tuoreen parsan sijaan purkki- tai pakasteparsaa. Myös sokeriherneenpalot sopivat keitettynä mainiosti salaattiin.