Lohikakku

Käyttäjä9628 on lisännyt 837 reseptiä
Resepti Kiia Renko Kuva Arto Vuohelainen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo

Lohikakku

Ainesosat

Vaiheet

  1. Leikkaa 24-26-senttisen irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.
  2. Murenna hapankorput. Sulata rasva ja sekoita kulhossa murujen kanssa. Painele voileipäkakun pohjaksi vuoan pohjalle.
  3. Laita liivakot likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.
  4. Vaahdota kerma pehmeäksi. Lisää kermaviili, remoulade ja valutetut kaprikset.
  5. Poista lohesta nahka ja ruodot. Murenna liha. Silppua tilli. Sekoita kaikki täyteainekset yhteen.
  6. Kiehauta vajaa desi laimeaa sitruunamehua. Liuota puristellut liivakot mehuun. Jäähdytä 10 minuuttia ja kaada täytteeseen. Sekoita hyvin.
  7. Kaada täyte vuokaan hapankorppupohjan päälle. Hyydytä yön yli jääkaapissa kelmulla peitettynä.
  8. Koristele esimerkiksi limetin puolikkailla, karambolalla, basilikalla ja mädillä.