Cuzcuz Paulista (São Paulon kuskus)
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja silppua sipuli. Halkaise paprika, poista siemenet ja paloittele pieneksi. Kalttaa tomaatit, halkaise ja poista siemenet.
- Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulia, paprikaa, herneitä, maissia, tomaatteja, yrttejä, sardiineja ja mausteita 5 minuuttia. Lisää vesi ja kiehauta ruoka. Lisää polenta ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan (yleensä 5–10 minuuttia). Nosta kasari liedeltä.
- Öljyä 24-senttinen kakkuvuoka. Asettele kananmuna- ja tomaattiviipaleet sekä valutetut, kokonaiset sardiinit kauniisti vuoan pohjalle.
- Sekoita kasvis-polentaseos ja sulatetut katkaravut yhteen. Levitä se vuokaan, pohjalla olevien koristeiden päälle.
- Anna vetäytyä jääkaapissa peitettynä vähintään 6 tuntia, mielellään yön yli.
- Kumoa tarjoiluvadille.