Kaali-katkarapuvokki
Ainekset
Työvaiheet
- Suikaloi paksoi.
- Kuumenna öljy vokissa tai isossa paistokasarissa. Kuumenna jäiset vokkivihannekset kuumalla pannulla koko ajan käännellen. Mausta inkiväärillä, suolalla ja fariinisokerilla.
- Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut. Kuumenna nopeasti.
- Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.
- Kääntele paksoi viimeiseksi joukkoon.
Vinkki! Jos haluat, voit lorauttaa valmiin ruuan joukkoon kookosmaitoa. Voit myös jättää inkiväärin pois ja lisätä mustapippuria.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/