Lohiviettelys
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa lohi pieniksi paloiksi. Kuori ja silppua munat. Silppua purjo.
- Raasta puolikkaan sitruunan kuori raastimen hienoimmalla terällä ja purista mehu. Silppua tilli. Valuta kapriksista vesi pois.
- Sekoita kaikki aineet varovasti yhteen.
- Leikkaa ruisleivästä pieniä paloja. Leikkaa palojen päälle tomaattisiivut. Laita tomaatin päälle lohiviettelystä ja koristele yrteillä. Lohiviettelyksen voi tarjota myös uusien perunoiden lisukkeena.
Vinkki! Viettelyksen voi valmistaa edellisenä päivänä ja säilyttää jääkaapissa hyvin peitettynä.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/