
Näissä tacoissa jokainen ainesosa on herkullinen: avokado saa makuparikseen jalapenoa, kalapalat leivitetään oluen ja jauhon seoksella ja jugurttikastikkeessa maistuu chili.
Mausteiset kalatacot
Ainekset
Työvaiheet
Avokadorelish
- Kuutioi tomaatti ja jalapenot.
- Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha ulos kuoresta. Kuutioi hedelmäliha.
- Kuori ja silppua sipuli. Sekoita ainekset korianterisilpun, limettimehun, suolan ja pippurin kanssa sekaisin. Laita kylmään maustumaan.
Jugurttikastike
- Sekoita jugurtti ja majoneesi keskenään. Mausta chilikastikkeella.
- Laita kylmään maustumaan.
Paistettu kala
- Sekoita olut, jauhot ja suola tasaiseksi taikinaksi. Kuumenna öljy paksupohjaisella pannulla tai kattilassa 180 asteeseen. Leikkaa kalafileet reiluiksi paloiksi, mausta suolalla sekä pippurilla. Kasta kalapalat taikinaan.
- Paista muutama kala kerrallaan rapeiksi ja kullankeltaisiksi, molemmin puolin.
Kokoa tacot
- Täytä lämmitetyt tortillat kalapaloilla, jugurttikastikkeella, kaalilla ja avokadorelishillä.
- Mausta chilikastikkeella ja limetillä.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/