Pestolohi
Ainekset
Työvaiheet
Jos ostat lohta, voit ripotella hieman suolaa kalan paksuimpaan kohtaan. Kirjolohi ei ohuempana fileenä välttämättä tarvitse suolalisäystä.
- Valele kalapalojen pinta sitruunamehulla. Levitä koko palan päälle reilusti pestokastiketta ja sen päälle reilusti parmesaaniraastetta.
- Paista kaloja 175–200 asteessa uunin keskitasolla puolisen tuntia. Jos kalapalat ovat hyvin ohuita, riittää lyhyempi paistoaika.
- Tarjoa lohi raikkaan salaatin (tai esimerkiksi perunamuusin) kanssa.
Vinkki! Voit kuorruttaa myös pakastekalaa tällä ohjeella.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/