Piparjuuri-lohitäytteiset pikkuletut

admin on lisännyt 861 reseptiä
Kiia Renko Kuva Jukka Rapo

Kuohkeiden pikkulettujen päälle sopii mainiosti myös savuporo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
25
Helppo

Piparjuuri-lohitäytteiset pikkuletut

Ainesosat

Vaiheet

Valmista piparjuurimousse. Vatkaa kermavaahto kevyeksi vaahdoksi. Sekoita kaikki piparjuurimoussen aineet ja anna vetäytyä jääkaapissa pari tuntia. Sekoita piimä, kermaviili, munat, voisula ja ruohosipuli.

Sekoita kuiva-aineet yhteen. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi piimäseoksen kanssa.
Lämmitä lettupannu, lisää voita ja paista lettuset molemmin puolin kullanruskeiksi.
Nosta lettusille nokare piparjuurimoussea. Koristele lohiviipaleilla.

Vinkki! Paista letut reilusti etukäteen, pakasta ja sulata vasta vähän ennen tarjoilua.