Pätevä emäntä kokkaa helppoja leivitettyjä tonnikalapyöryköitä, jotka uppopaistetaan öljyssä tai kypsennetään pannulla.
Espanjalaisten tonnikalakuorukoiden reseptin löydät 21.5.2015 ilmestyneestä Kodin Kuvalehdestä!
Pätevä emäntä kokkaa helppoja leivitettyjä tonnikalapyöryköitä, jotka uppopaistetaan öljyssä tai kypsennetään pannulla.
Espanjalaisten tonnikalakuorukoiden reseptin löydät 21.5.2015 ilmestyneestä Kodin Kuvalehdestä!
Raikas graavisiika, sitruuna, smetana ja mäti ovat lyömättömän hyvät yhdessä.
Tee ihanan rapeaa saaristolaisnäkkäriä tällä reseptillä:
Savulohella ja avokadolla täytetty rieska käy myös lounaasta. Jos haluat valmistaa sen etukäteen, lisää avokado viipaleina, ettei rieska kostu liikaa.
Vinkki!
Rullat voi lämmittää myös varovasti paistinpannulla tai uunissa grillivastuksen alla.
Itse tehty kaalisalaatti on halpaa, hyvää ja riittoisaa. Myös lohifilettä saa usein järkihintaan. Sokerisuolattuna kala säilyy jääkaapissa useita päiviä.
Lohipullat saavat peitokseen seesaminsiemeniä ja soosikseen pehmeän remouladen. Maussa hurmaavat inkivääri, piparjuuri ja korianteri.
Vinkki! Jos et löydä kaupasta valmiiksi paahdettuja seesaminsiemeniä, paahda ne itse kuumalla, kuivalla pannulla. Voit pyytää kaupassa, että lohi jauhetaan valmiiksi.
Ladataan...