Uunilohi ja risotto
Ainekset
Työvaiheet
- Risottoa varten kuori ja silppua sipuli. Kuullota kattilassa öljyssä riisin kanssa. Lisää paprikasalsa sekaan parmesaanin kanssa.
- Kaada seos isoon, voideltuun uunivuokaan. Kaada noin puolet kalaliemestä päälle. Nosta lohifilee riisin päälle ja mausta makusi mukaan.
- Laita ruoka kypsymään 175 asteeseen uunin keskitasolle.
- Kun riisi on imenyt nestettä, lisää lientä tarpeen mukaan. Ruoka kypsyy 30-45 minuutissa.
- Nosta vuoka uunista ja ripottele lohen päälle tuoretta tillisilppua. Tarjoa saman tien.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/