Cashew-kanakorma

admin on lisännyt 861 reseptiä
Resepti Suvi Rüster Kuva Arto Vuohelainen

Kanakormassa maistuvat curry, inkivääri ja chili.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Cashew-kanakorma

Ainesosat

Vaiheet

  1. Valmista ensin mausteseos.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna pieniksi kuutioiksi. Mittaa kaikki mausteseoksen ainekset mortteliin ja murskaa tasaiseksi tahnaksi.
  3. Leikkaa broilerin rintafileet reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
  4. Kuumenna kylmäpuristettu kookosrasva paistokasarissa. Lisää mausteseos ja kuullota miedolla lämmöllä noin 3–4 minuuttia. Mausteseos ei saa ruskistua.
  5. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja jatka kuullottamista pari minuuttia. Lisää broilerin fileepalat, paseerattu tomaatti ja kookoskerma. Mausta ruokosokerilla ja suolalla.
  6. Kypsennä hiljalleen poristen kannen alla 12–15 minuuttia, kunnes broilerin palat ovat kypsiä.
  7. Paahda cashewpähkinöitä kuivalla pannulla pari minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Lisää kastikkeen joukkoon.
  8. Tarjoa kormakastikkeen kanssa basmatiriisiä.