Nyhtökanavuoka

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
Kruunaa vuokaruoka raikkaalla tomaatti-avokadosalsalla.
Resepti Riikka Kaila Kuva Päivi Anita Ristell

Kypsästä broilerista ja ja keitetystä riisistä valmistuu nopeasti maukas vuokaruoka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
30 min
Helppo

Nyhtökanavuoka

Ainesosat

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Perkaa kypsä broilerinliha luista kulhoon. Riivi liha kahdella haarukalla suikaleiksi. Sekoita lihan joukkoon tomaattipyree, mausteet ja suola.
  3. Levitä riisi voidellun, noin kahden litran uunivuoan pohjalle. Levitä maustettu broileri tasaisesti riisin päälle.
  4. Sekoita ranskankerma ja juustoraaste ja levitä seos vuoan pinnalle.
  5. Gratinoi vuokaa uunin ylätasolla noin 10 minuuttia, kunnes pinta ruskistuu kauniisti.

Tomaatti-avokadosalsa

Ainesosat

Vaiheet

  1. Kuutioi tomaatit. Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha. Hienonna korianteri.
  2. Sekoita salsan ainekset keskenään ja kaada se kanavuoan päälle koristeeksi juuri ennen tarjoilua. Voit halutessasi tarjota salsan erikseen.