13:39 | 24.8.2015
Nyhtökanavuoka
Kruunaa vuokaruoka raikkaalla tomaatti-avokadosalsalla.
Kypsästä broilerista ja ja keitetystä riisistä valmistuu nopeasti maukas vuokaruoka.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
30 min
Helppo
Nyhtökanavuoka
Ainesosat
Vaiheet
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Perkaa kypsä broilerinliha luista kulhoon. Riivi liha kahdella haarukalla suikaleiksi. Sekoita lihan joukkoon tomaattipyree, mausteet ja suola.
- Levitä riisi voidellun, noin kahden litran uunivuoan pohjalle. Levitä maustettu broileri tasaisesti riisin päälle.
- Sekoita ranskankerma ja juustoraaste ja levitä seos vuoan pinnalle.
- Gratinoi vuokaa uunin ylätasolla noin 10 minuuttia, kunnes pinta ruskistuu kauniisti.
Tomaatti-avokadosalsa
Ainesosat
Vaiheet
- Kuutioi tomaatit. Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha. Hienonna korianteri.
- Sekoita salsan ainekset keskenään ja kaada se kanavuoan päälle koristeeksi juuri ennen tarjoilua. Voit halutessasi tarjota salsan erikseen.