
Intialainen korma hautuu meheväksi jugurttisessa kastikkeessa, jossa saa olla hieman tulisuutta. Soosin loput kaavitaan parempiin suihin naanleivällä.
Intialainen kanakorma
Ainekset
Työvaiheet
- Yhdistä kuivat mausteet.
- Pilko broileri paloiksi. Kuori ja raasta inkivääri, valkosipulit ja sipulit.
- Kuumenna iso pannu. Paista kuivia mausteita öljyssä minuutti niin, että mausteet nopeasti kiehahtavat. Varo polttamasta!
- Lisää joukkoon raastetut sipulit, valkosipuli ja inkivääri sekä tomaattipyree. Paista, kunnes muodostuu tahnamainen seos. Kaada pannulle kookosmaito, kerma ja mantelijauhe. Sekoita. Lisää broileri. Hauduta 30-40 minuuttia.
- Lisää lopuksi rusinat ja mausta suolalla. Tarjoile keitetyn basmatiriisin kanssa.
Ööö... Missä se jugurtti on? Vai muuttuuko kookosmaito jugurttiseksi?