
Kanasalaatti on monen suosikki, ja kun teet siitä ruokaisan sen avokadolla ja pähkinöillä, käy se melkein pienestä ateriasta.
Kana-avokadosalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin kastike. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella.
- Ruskista broilerin rintafileet öljyssä. Laita kansi pannun päälle ja hauduta fileet kypsiksi. Mausta broilerit suolalla ja limettimehulla. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuori ja viipaloi avokadot ja laita lautaselle, jolla on limettimehua. Kääntele viipaleita pari kertaa. Säästä rutistetut limettipuolikkaat koristeeksi. Kuori ja halkaise punasipulit. Viipaloi ohuiksi viipaleiksi.
- Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Ripottele päälle vähän suolaa halutessasi. Halkaise granaattiomenat ja ota siemenet talteen.
- Sekoita kaikki aineet salaatiksi. Koristele puristetuilla limetin puolikkailla. Tarjoa basilikakastikkeen kanssa.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.