Kirkas pekoni-perunasalaatti

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
Ohje Kaisa Nieminen Kuvat Pia Inberg

Kanavartaat ja pekoni-perunasalaatti on helppo pakata puistopiknikille

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
Helppo

Kirkas pekoni-perunasalaatti

Ainesosat

Vaiheet

  1. KEITÄ perunat kuorineen kypsiksi mieluiten jo edellisenä päivänä. Kuori ja jäähdytä. Leikkaa perunat kuutioiksi.
  2. PESE ja leikkaa omena kuorineen kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli ja kaprikset. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa.
  3. SEKOITA öljyn joukkoon sitruunamehu, etikka ja mausteet. Kaada perunoiden päälle. Anna maustua kylmässä vähintään puoli tuntia tai yön yli.
  4. PAISTA pekoni kuivalla pannulla rapeaksi. Valuta talouspaperin päällä. Murusta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua ja lisää rucola.