
Tässä salaatissa kana saa makua sitruunankuoriraasteesta ja yrteistä. Lämpimien kasvisten vastapainoksi sopivat kevyet miniversot.
Lämmin kanasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Kaada broilerifileiden pakkauksesta neste pois. Mittaa rasiaan fileiden päälle öljy, yrttisekoitus, sitruunankuoriraaste, suola ja pippuri. Hiero mausteet fileisiin. Anna maustua vajaan tunnin peitettynä huoneenlämmössä.
- Huuhdo kasvikset. Puolita versoparsakaalit pitkittäin. Viipaloi kesäkurpitsat.
- Paahda cashewpähkinät kevyesti kuivalla pannulla. Siirrä lautaselle.
- Lisää pannulle öljyä. Paista broilerinfileet molemmin puolin kypsiksi keskilämmöllä. Paistoaika on noin 5 minuuttia/puoli. Kypsyyden näet halkaisemalla fileen paksuimmasta kohdasta. Nosta fileet ja niistä irronnut liemi lautaselle.
- Lisää öljyä. Paista versoparsakaalit ja kesäkurpitsat nopeasti molemmin puolin melko kovalla lämmöllä. Mausta sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla.
- Levitä versoparsakaalit ja kesäkurpitsat vadille. Leikkaa broilerit vinoviipaleiksi ja nostele ainesten päälle. Kaada päälle broilerin paistamisesta irronnut mausteliemi. Levitä päälle cashewpähkinät ja versoseos. Viimeistele sitruunamehulla.