11:29 | 19.4.2016
Pähkinäiset kanatikut ja kirkas pekoni-perunasalaatti
Kanavartaat ja pekoni-perunasalaatti on helppo pakata myös evääksi.
Kanapalat saavat kuorrutuksen vasta paistamisen jälkeen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo
Pähkinäiset kanatikut ja kirkas pekoni-perunasalaatti
Ainesosat
Vaiheet
- Leikkaa broilerit pituussuunnassa suikaleiksi. Pujota grillitikkuihin ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista öljytyllä pannulla kullanruskeiksi. Anna tikkujen jäähtyä.
- Levitä maapähkinälevitettä kauttaaltaan broilerien päälle. Pyöritä lopuksi rouhitussa pistaasipähkinässä.
Kirkas pekoni-perunasalaatti
Ainesosat
Vaiheet
- Keitä perunat kuorineen kypsiksi mieluiten jo edellisenä päivänä. Kuori ja jäähdytä. Leikkaa perunat kuutioiksi.
- Pese ja leikkaa omena kuorineen kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli ja kaprikset. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa.
- Sekoita öljyn joukkoon sitruunamehu, etikka ja mausteet. Kaada perunoiden päälle. Anna maustua kylmässä vähintään puoli tuntia tai yön yli.
- Paista pekoni kuivalla pannulla rapeaksi. Valuta talouspaperin päällä. Murusta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua ja lisää rucola.