
Tuoreista kantarelleista saa ihanan kastikkeen helposti ja nopeasti. Tällä kertaa kastikkeen makua vahvennetaan piparjuurella.
Kantarelli-piparjuurikastike
Ainekset
Työvaiheet
- Viipaloi tai puolita isommat sienet. Hienonna kesäsipulit. Säästä vihreät varret kastikkeen koristeluun.
- Kuullota sieniä ja sipuleita voissa kattilassa, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Ripottele pannulle jauhot ja anna niiden kypsyä hetki.
- Kaada pannulle maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kuumenna, kunnes kastike sakenee. Anna porista noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon tuorejuusto ja mausteet.
- Viimeistele kastike sipulinvarsisilpulla.
Vinkki! Voit käyttää kastikkeeseen maustamatonta tuorejuustoa ja piparjuuriraastetta.