Karviasketsuppi

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
Ohje: Anu Brask Kuva: Sami Repo

Säilö karviaiset mausteiseksi ketsupiksi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-5 dl
45 min
Helppo

Karviasketsuppi

Ainesosat

Vaiheet

  1. Laita kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljaisella lämmöllä ilman kantta 1 ½ tuntia välillä sekoitellen. Lisää vettä tarvittaessa tunnin keittämisen jälkeen.
  2. Muussaa seosta  esimerkiksi perunasurvimella ja paseeraa sose painelemalla se tiheän siivilän läpi. Tarkista maku.
  3. Kaada karviaisketsuppi kuumana puhtaisiin lasitölkkeihin ja säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna tai jääkaapissa.