Miedonmakuinen tomaattikeitto on lempeä ja yksinkertainen lämmittäjä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5 annosta
40 minuuttia
Keskivaikea
Tomaattikeitto Pappa al pomodoro
Ainesosat
Vaiheet
- Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ohuiksi lastuiksi. Kuullota öljyssä kattilassa tai padassa muutama minuutti. Paloittele tomaatit ja laita kattilaan. Lisää lihaliemi ja kuumenna keitto poreilevaksi. Lisää basilika ja mausteet.
- Viipaloi leipä ja leikkaa kuoret pois. Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää sekaan. Anna ruuan hautua meheväksi kannen alla noin puoli tuntia. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Annostele keitto kulhoihin ja raasta päälle parmesaania.
Vinkki! Myös suikaloitu paprika sopii keiton sekaan, jos sitä on sattunut jäämään kaappiin