Hasselbackan parmesaaniperunat sopivat esimerkiksi paistin tai pihvin kaveriksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
1 tunti
Helppo
Hasselbackan parmesaaniperunat
Ainesosat
Vaiheet
- Kuori perunat. Leikkaa perunoihin syviä viiltoja noin puolen sentin välein leveyssuunnassa siten, että viillot yltävät lähes pohjaan. Varo, ettet leikkaa pohjaan asti ja katkaise perunaa.
- Nosta perunat voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Valele perunat voisulalla. Ripottele pinnalle suolaa makusi mukaan sekä reilusti korppujauho-parmesaaniseosta.
- Paista perunoita 175 asteessa uunin keskitasolla 30–40 minuuttia. Valele perunoille paistamisen puolivälissä voisulaa ja lisää korppujauho-parmesaaniseosta. Tarjoa esimerkiksi pihvien ja salaatin lisukkeena.