Pannulla paistettu maitohorsma saa täyteläisen maun valkosipulista. Vuole päälle halutessasi vielä parmesaania.
Valkosipulihorsma
Ainekset
Työvaiheet
- Kerää ja huuhtele tuoreet maitohorsman nuput.
- Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja maitohorsmat. Kuumenna sekoitellen muutaman minuutin ajan.
- Mausta sitruunamehulla, rouhitulla valkopippurilla, merisuolalla.
- Vuole pinnalle parmesania. Tarjoa höystö sellaisenaan tai lisäkkeenä grillatun vaalean kalan kanssa.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.