
Pavuista tehty etikkasäilyke sopii tapaspaloiksi.
Vihreät pavut japanilaiseen tapaan
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä riivittyjä papuja suolatussa vedessä 3-4 minuuttia. Valuta vesi pois ja lisää papujen sekaan soija ja mirini.
- Keitä papuja seoksessa, kunnes liemi on melkeinpä haihtunut. Liikuttele papuja keittämisen aikana, jotta ne maustuvat tasaisesti.
- Kumoa pavut pieneen, puhtaaseen purkkiin ja kaada päälle öljy. Sulje kansi ja nosta viileään. Tarjoa tapaspaloina tai lisäkkeenä aterialla.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.