Voit paistaa pannarin seuraksi myös suolalla maustettuja munakoisoviipaleita.
Pannarirulla
Ainekset
Työvaiheet
Sulata margariini kattilassa. Lisää maito, suola, pippuri, leivinjauhe ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä hetki.
Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset. Kääntele pannaritaikinaan ensin keltuaiset ja lopuksi valkuaisvaahto.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja sipaise pintaan vielä öljyä. Levitä taikina ohueksi levyksi paperin päälle. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä hetki ja kumoa toiselle leivinpaperille.
Irrota parsakaalin kukinnot ja keitä hetki suolalla maustetussa, vähässä vedessä. Jäähdytä kylmän veden alla ja valuta hyvin. Halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja silppua sipulit. Silppua myös chili, josta siemenet on poistettu.
Kuullota öljyssä pannulla muutama minuuttia. Lisää paloiteltu juusto ja jatka kuullottamista 5-10 minuuttia hämmennellen. Levitä täyte pannukakkulevylle ja kääri levy rullalle. Ripottele päälle juustoraastetta.
Kuumenna rullaa uunin keskitasolla 200 asteessa 7-10 minuuttia.
Vinkki! Paista pannarin seuraksi suolalla maustettuja munakoisoviipaleita.