Punajuuri-vuohenjuustolasagne

KK:n toimitus on lisännyt 428 reseptiä
Vuohenjuustokiekot pilkuttavat lasagnen pinnan.
Resepti RIIKKA KAILA Kuva PIA INBERG

Linssit ja vuohenjuusto höystävät punajuurilasagnen ruokaisaksi. Yksi lasagnen parhaista puolista on maukas juustokastike, joka valmistuu keittämättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
1 t 10 min
Keskivaikea

Punajuuri-vuohenjuustolasagne

Ainesosat

Vaiheet

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta punajuuri karkeaksi raasteeksi. Kuullota sipulit pannulla tilkassa öljyä. Lisää punajuuriraaste ja jatka paistamista hetki.
  2. Huuhdo linssit siivilässä ja lisää ne sekä loput kastikkeen aineet pannulle. Anna hautua noin 15 minuuttia.
  3. Soseuta ranskankerma, maito ja vuohenjuusto sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
  4. Lado uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, punajuuritäytettä ja vuohenjuustokastiketta. Tee lopuksi lasagnelevyjen päälle kerros vuohenjuustokastikkeesta.
  5. Viipaloi loppu vuohenjuusto ja nostele viipaleet lasagnen päälle.
  6. Paista lasagnea 175 asteessa noin 40 minuuttia.