
Pyöräytä pihvit korppujauhoissa, paista voissa ja saat pihviin rapean pinnan.
Artisokkapihvit
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja keitä perunat. Harjaa artisokat puhtaiksi juuresharjalla ja keitä ne kuorineen kypsiksi. Jäähdytä juureksia sen verran, että pystyt käsittelemään niitä. Raasta juurekset karkeaksi raasteeksi kulhoon. Murskaa pavut haarukalla ja lisää raasteeseen.
- Purista valkosipulin kynsi pannulle ja kuullota sitä hienoksi silputun sipulin kanssa öljyssä. Sekoita sipulit juuresraasteeseen. Lisää korppujauhot ja mausteet. Anna taikinan tekeytyä vartti.
- Pyöritä taikinasta palloja ja litistä ne pihveiksi. Pyöräytä pihvit korppujauhoissa. Paista pihvit voissa pannulla hyvin kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat rapeita ja kauniin ruskeita.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.