13:19 | 28.12.2017
Intialainen munakoiso-perunamuhennos
Munakoiso-perunamuhennoksen raaka-aineet löytyvät helposti lähikaupasta, ja se on edullista valmistaa.
Kuullota ensin mausteet öljyssä, niin maut avautuvat.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Intialainen munakoiso-perunamuhennos
Ainesosat
Vaiheet
- Huuhtele munakoisot ja leikkaa reiluiksi paloiksi. Nosta kylmään vesiastiaan odottamaan.
- Kuori ja kuutioi peruna. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta inkivääri.
- Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää sipulit, inkivääri ja kuminan siemenet. Kuullota miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Ripottele joukkoon haldi, chilijauhe, curry ja garam masala.
- Kuutioi tomaatti ja lisää mausteiden joukkoon. Kuullota viitisen minuuttia, jotta mausteiden aromit avautuvat.
- Huuhtele perunakuutiot ja lisää kasariin. Paista sekoitellen muutama minuutti. Lisää vesi. Hauduta kannen alla 8-10 minuuttia. Jos paistos kuivuu liikaa, lisää vettä pienissä erissä.
- Huuhtaise munakoisot ja lisää kasariin. Sekoita ja hauduta viitisen minuuttia ilman kantta, kunnes munakoisot ovat hieman pehmenneet. Ripottele päälle runsaasti korianteria. Tarjoile basmatiriisin ja naanleivän kanssa.