Kasvisrulla

admin on lisännyt 861 reseptiä
Marita Suontausta Kuva Arto Vuohelainen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
Keskivaikea

Kasvisrulla

Ainesosat

Vaiheet

Valmista ensin täyte. Kuori kasvikset ja raasta hienoksi. Kuullota kasviksia öljyssä muutama minuutti ja sekoita joukkoon soijarouhe, tomaattimurska ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi, mausta ja pienennä lämpöä. Peitä kannella ja hauduta silloin tällöin sekoittaen pohjan valmistuksen ajan.

Vatkaa maito ja jauhot sekaisin. Lisää munat, suola sekä öljy. Vatkaa tasaiseksi. Kaada leivinpaperoidulle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 20–30 minuuttia, kunnes pinta ja reunat ovat kullanruskeita. Kumoa pohja puhtaalle leivinpaperille ja poista paistopaperi. Levitä täyte pohjalle, kääri rullalle ja nosta tarjolle esimerkiksi salaatin kanssa.