
Munakoisopihvien maku on tarkoituksella mieto, jotta ne toimivat eri lisukkeiden kanssa. Voit halutessasi maustaa vehnäjauholeivityksen chili- tai paprikajauheella.
Munakoisopihvit pankoleivityksellä
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhdo ja leikkaa munakoisot noin sentin viipaleiksi. Sivele viipaleet molemmin puolin öljyllä. Öljy imeytyy nopeasti munakoisoihin. Ripottele päälle suolaa.
- Yhdistä vehnäjauhot, suola ja mustapippuri kulhossa.
- Riko munien rakenne toisessa, laakeassa kulhossa.
- Mittaa pankojauhot kolmanteen kulhoon.
- Dippaa munakoisoviipaleet yksi kerrallaan ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa. Nostele viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille vieri viereen.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes munakoisot ovat kypsiä ja saaneet kauniin värin.
- Sivele lopuksi pintaan oliiviöljyä, nosta munakoisot uunin ylätasolle ja paahda vielä 5-10 minuuttia, kunnes pinta rapeutuu ja saa kauniin värin.
- Tarjoa wasabikerman, kaalisalaatin ja ohran kanssa tai pitaleipien täytteenä.
Kuhan levitykseen erinomainen