
Samassa kuoressa kulkee täyteläinen kasvisruoka ja illan pikkusuolainen!
Vuohenjuustobataatit
Ainekset
Työvaiheet
- Harjaa bataatit puhtaiksi. Halkaise ne ja nosta pellille leivinpaperin päälle leikkuupinta ylöspäin. Sivele bataatit öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa. Paahda 200-asteisessa uunissa koosta riippuen 40–60 minuuttia, kunnes bataattien sisus kypsyy napakan pehmeäksi.
- Koverra kolot bataattien sisuksiin. Anna jäähtyä hetki.
- Puolita vuohenjuustotanko ja leikkaa se viipaleiksi. Rouhi pähkinät ja viipaloi aprikoosit. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
- Lusikoi täyte bataattien kuoriin. Ripottele päälle saksanpähkinöitä.
- Kuorruta bataatteja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
Vinkki!
Voit syödä herkun kuorineen.