
Kalkkunapyöryköiden sisällä on mozzarellahelmi. Pyörykät maistuvat kasviskeiton seassa. Keitto valmistuu pikapikaa pakastimesta löytyvistä keittojuureksista ja kasvissuikaleista.
Kalkkunapullaminestrone
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin kalkkunapullat.
- Keitä, kuori ja raasta perunat. Sekoita lihapulla-ainekset yhteen. Työnnä jokaisen palleron sisälle yksi mozzarellahelmi ja painele lihapulla umpeen.
- Paista kalkkunapullat pannulla voissa.
- Valmista keittopohja. Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutiot. Lisää jäiset juurekset ja halutessasi tomaattipyreetä ja papuja. Keitä hiljalleen 15 minuuttia.
- Nosta kalkkunapullat keittoon ja kuumenna nopeasti. Silppua korianteri ja lisää lopuksi keittoon.
- Tarjoa esimerkiksi smetanan tai yrteillä maustetun ranskankerman kanssa.
Vinkki! Voit paistaa kalkkunapullat myös uunissa 225 asteessa 10–15 minuuttia. Tee lihapullien kypsyessä keittopohja.