Possua tomaattikastikkeessa

admin on lisännyt 861 reseptiä
Kiia Renko Kuva Elvi Rista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
Keskivaikea

Possua tomaattikastikkeessa

Ainesosat

Vaiheet

Poista fileestä kalvot. Ruskista filee pannulla öljyssä nopeasti ja leikkaa filee vajaan sentin viipaleiksi. Mausta viipaleet kevyesti suolalla.

Mittaa pannulle 3 rkl hunajaa ja 2 rkl soijaa. Kypsennä possuviipaleita mausteseoksessa kannen alla 10 minuuttia. Kääntele välillä.

Kaada tomaattimurskat kattilaan. Mausta 3 rkl hunajalla, 2 rkl soijalla ja pippurilla. Kaada kastike pannulle possuviipaleiden päälle. Anna hautua ja maustua kannen alla 10–15 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan salaatin, pastan, riisin tai perunoiden kanssa.