Fetalihapullat ja tomaattispagetti
Nyt maksimoidaan lihapullien maku! Hiero pullataikinaan hienonnettuja kapriksia, fetaa ja reilusti valkosipulia.
Fetalihapullat ja tomaattispagetti
Ainesosat
Vaiheet
-
Laita tomaattikastikkeen ainekset öljyä ja basilikaa lukuun ottamatta kattilaan. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla lihapullien valmistuksen ajan tai noin 45 minuuttia. Mitä pidempään haudutat, sitä syvempi maku.
-
Laita jauheliha kulhoon. Murusta feta haarukalla joukkoon, mutta säästä osa koristeeksi. Hienonna valkosipuli, kaprikset ja basilika varsineen jauhelihan sekaan. Lisää muna, suola ja pippuri. Sekoita taikina käsin puristellen. Öljyä kätesi ja muotoile taikina reiluiksi pulliksi.
-
Kuumenna öljy paistinpannussa. Ruskista lihapullat kahdessa erässä ja nosta tomaattikastikkeen joukkoon. Anna hautua 10 minuuttia. Sekoita lopuksi oliiviöljy ja hienonna suurin osa basilikasta kastikkeeseen.
-
Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä. Valuta. Sekoita lihapullakastike spagettiin.
-
Ripottele fetaa ja hienonnettua basilikaa koristeeksi.